maandag 24 augustus 2015

GEZONDHEID

Verantwoord en gezond je streef gewicht behouden of behalen. Ervaringen en recensies van dit mooie product hebben wij hier voor u om te vergelijken.


Wat zijn groene smoothies?

 Dit zijn gezonde maaltijdvervangers in vloeibare vorm.

De dikte bepaald u zelf door sap, groente of fruit wat u toevoegt.

Normaal vloeibaar kan door een rietje worden in genomen. kies jou vorm. groene smoothies zijn drankjes die veel vitamines en mineralen bevatten en daarbij alle voedingstoffen die u nodig bent om goed te functioneren.

 In plaats van een bord met vork,mes,lepel leeg eten gaan nu alle producten in de mixer en deze kun je vullen met de basis en dat is vaak spinazie en

Vroeger.
De fruit en groente drankjes waren vroeger al heel erg populair. Toen de burgers eten kookten bijvoorbeeld een pan met rode bieten. Is de gewoonte lang in stand gebleven door aan moeder aan dochter door te geven dat je niks weg gooit en sap ook wel afgietsel genoemd te consumeren als een bieten drankje met heel veel verborgen vitamines erin.
En die gooi jij normaal zo door de gootsteen.

Tegenwoordig.
Razend populair was enige tijd geleden de vruchten drankjes. Geperste en gepureerde vruchten in een flesje. Om toch zo aan  de dagelijkse schijf van vijf te kunnen voldoen. Vruchten zoals appels, kiwi, sinaasappels en mandarijnen etc kan je dus snel opdrinken en streep jij zo toch mooi even de Vruchten en Fruit soorten weg op de lijst van 5 verplichte soorten voeding en deze mag je dan gevarieerd opeten. Om zo optimaal te voldoen aan de wensen van jou gezonde levensstijl.



Deze passen helemaal bij de hedendaagse tijd. Waarin voor koken bijna geen tijd meer is en de gewicht verlies &  kilo afval rages voorbij vliegen.  is er een combinatie drankje waarin je de keuken weer in gaat en een fantastisch mooi product klaar maakt waar jij de chef bent van de vele mogelijkheden die er zijn. Kijk maar eens naar dit korte filmpje en daarna heb ik jou verassing bij deze uitleg   

<img scr"groene smoothies.jpg" alt"groene smoothies">

 Deze mogelijkheid kun jij aangrijpen en naar de meningen van vele Nederlanders is dit een goede aanvulling in een plan om de kilo's op lijn te houden of juist enkele kilo's te verliezen.

Dus het kan gezond en combineer jou manier van aanpak.



  Enkele voordelen van smoothies zijn:


  • Deze helpen om jou energie te verdelen over de dag , dus toename van energie
  • een beheersbare manier om gewicht te laten afnemen of stabiliseren.
  • een betere stoelgang en een betere bio huishouding.
  • en een mooiere nagels zijn een zichtbaar punt van gezondheid.
  •  
  •  KRIJGT GRATIS HET FYSIEK BOEK: Gezonde Groene Smoothie Recepten 
Het Gezonde Groene Smoothie Recepten Boek met tijdelijk het Fysieke boek GRATIS!!*

meer lezen hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten